Is hier nu echt een heel artikel voor nodig?
Dit had gewoon een update kunnen zijn bij het eerdere artikel van vandaag.

En weer moet er genoemd worden dat het de studio van Alien Isolation is, terwijl dit werkelijk niets met dat soort spel of genre te maken heeft, behalve dan dat het zich ergens in de ruimte afspeelt.

Om het vorige artikel even aan te halen:

Creative Assembly, de ontwikkelaar van Alien: Isolation, werkt al vier jaar aan een nieuwe firstpersonshooter met scifithema.

Alistair Hope, creatief directeur van de studio, zegt dat er veel aandacht aan detail en authenticiteit wordt besteed. Ook zou het team zich sterk inzetten om ‘het bronmateriaal te begrijpen’, maar Hope geeft geen duidelijkheid over wat dit bronmateriaal is. Chief product officer Rob Bartholomew van Creative Assembly benadrukt dat het om een ‘nieuwe IP’

In non-marketing jargon: Ze zijn al vier jaar bezig om allerlei goed verkopende verdienende franchises in een groot Venn diagram te mixen en vervolgens daar een spel om heen te verzinnen waarvan ze denken dat het wel aan zal slaan.

Dit soort duffe en verplicht-online games heeft geen meerwaarde. Je kan het niet alleen spelen, je kan het niet alleen met je vrienden spelen en je loopt altijd achter de feiten aan omdat je ook nog een normaal leven hebt.

Willen ze meekomen dan zal het wel Free-to-Play worden en dan kan je lekker een pakketje pixels kopen voor 10 Euro om er leuker uit te zien, want ja…je wil toch niet dat iemand denkt dat je een n00b bent.

Veel plezier toegewenst aan iedereen die dit gaat spelen. Ik sla deze hartelijk over.

[Reactie gewijzigd door Dazenet op 23 juni 2022 01:42]