Ik mis dat ook wel ja, al heb ik FreeBSD en daar zal zelfs een linux versie niet naartoe komen (tenzij die open source zou worden).

MS Blokkeert idd tegenwoordig SMTP/IMAP met standaard authenticatie, je moet per se via hun webgedoe inloggen. Gelukkig functioneert de webversie van Outlook redelijk, hij is alleen erg traag. Maarja.. Email is sowieso niet iets waar ik nog veel mee bezig ben tegenwoordig.

Outlook voor Android is inderdaad supertraag, de database wordt te groot na verloop van tijd waardoor je notificaties krijgt en dan geen nieuwe mails ziet omdat de app nog de database aan het scannen is. Na 30 seconden of meer komt de mail dan pas tevoorschijn. Als je dan de app leeggooit is hij weer een tijdje snel alleen moet je dan wel opnieuw inloggen. En na een tijd gebeurt het dan weer.

Ik heb dit probleem op mijn werk gehad met een hele vloot aan toestellen die niet al te snel waren (Samsung A-serie). Uiteraard een case aangemaakt bij MS maar die bleven maar doen alsof ze daar nog noooooit van gehoord hadden. Terwijl het internet vol staat met klachten.

Volgens mij hebben ze het probleem nog steeds, ik heb er gelukkig niks meer mee te maken. Zelf gebruikte ik altijd al Nine die probleemloos werkt.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 2 augustus 2022 21:59]