Tuurlijk niet, en dat hoeft ook niet. Je vergelijkt dan ook wel appels met peren (zoals @Mooraalkikker zegt).

Ik ben hartstikke bekent met de games van Nintendo, maar op een gegeven moment moet Nintendo wel realiseren dat ze zich erg beperken. Een game is btw méér dan 4K resolutie en heel-veel-fps. Daar heb ik het ook niet over. Nintendo (en co.) kan altijd doen waar ze goed in zijn.

Gamers (jong en oud) worden ook steeds meer veeleisender vooral met de hoeveelheid games op de markt, maar als ze continue blijven beperken (hardwarematige), dan loopt de concurrentie verder uit (team Blue/Green).

Ontwikkelaars hebben zich al genoeg bewezen dat ze ook (grote) open world games willen maken (Pokémon, Zelda, Xenoblade, Final Fantasy…) maar omdat dus de huidige console van Nintendo toch beperkt is, zit de (volledige) potentie er niet in, helaas.

Je zou het ook kunnen doen zoals Microsoft: Een reguliere Nintendo Switch en dus een Nintendo Switch Pro (of wat dan ook).

(edit: ik vermaak me dik trouwens met Mario, Zelda en Metroid games. Maar een Metroid Prime zoals in de NGC zou erg leeg zijn, waarschijnlijk, met de huidige capiciteit)

[Reactie gewijzigd door Settler11 op 26 augustus 2022 23:17]