Ik was er wat mee aan het spelen en kwam wat optie’s tegen en dan denk ik nice schattig ect.
I put in the chat:

Write an article in dutc, explain how new IOT LEO satellite’s can preform their taks in 24 hours works in style of a news article off “rtlnieuws”, interrupted by three subheadings.

And 10 secones later I got this, i send it to a friend off my, ad he did not read it yet on the site off RTL. :)

“IoT-satellieten blijven 24 uur per dag in de lucht – RTL Nieuws

In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe de technologie van het internet of things (IoT) steeds belangrijker wordt in onze dagelijkse levens. Van slimme thermostaten tot verbonden voertuigen, IoT-apparaten helpen ons bij het automatiseren en optimaliseren van onze activiteiten. Nu wordt deze technologie naar de ruimte gebracht met de introductie van nieuwe low earth orbit (LEO) IoT-satellieten.

Deze nieuwe LEO-satellieten, die op een lagere baan om de aarde draaien dan traditionele communicatiesatellieten, kunnen hun taken 24 uur per dag uitvoeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat ze zich in een lagere baan bevinden en daardoor meer tijd boven bewoonde gebieden doorbrengen. Hierdoor kunnen ze in real-time gegevens verzamelen en verzenden naar grondstations, waardoor er snellere en betrouwbaardere communicatie mogelijk is.

Een van de belangrijkste toepassingen van deze nieuwe LEO-satellieten is het verbeteren van de dekking van het internet. Door de lagere baan en het grotere aantal satellieten, kan er een bredere en consistentere dekking geboden worden, vooral in afgelegen gebieden. Dit kan leiden tot een betere toegang tot informatie en educatie voor mensen in ontwikkelingslanden, evenals het verbeteren van de efficiƫntie van landbouw en transport.

Naast de verbeterde internetdekking, kunnen deze nieuwe LEO-satellieten ook worden gebruikt voor andere toepassingen zoals het monitoren van milieu- en weersomstandigheden, het verbeteren van navigatie- en positiebepaling, en het verbeteren van de veiligheid op zee.

Het is duidelijk dat de introductie van deze nieuwe LEO-IoT-satellieten een belangrijke stap voorwaarts is in de ontwikkeling van de technologie van het internet of things. Met hun vermogen om 24 uur per dag te werken, zullen ze een groot verschil maken in de manier waarop we verbonden zijn met de wereld om ons heen.”

Ik vond het wel kicken hahahaha :)

[Reactie gewijzigd door psdata op 1 februari 2023 23:09]