Even van de gelegenheid gebruik maken om een voorbeeldje te geven van één van de vele andere ‘looks’ van DOpus… hoewel bovenstaand voorbeeld in lijn met de officiële site, dus Bart (@Drobanir ) valt alvast niets te verwijten ;)

Of de nogal roze omkadering binnen alle shots per se een slimme zet van dev Leo & Co. was/is laat ik in het midden (des goûts et des couleurs, on ne discute pas ;)) , maar naast tal van andere skins die je kan zoekmachinen, hierbij eens een aantal andere screenshots.

Disclaimer betreffende de gewezen aanbieding/prijs op BDJ: De (zeldzame) korting voor deze File Manager is inmiddels weliswaar alweer verleden tijd, al heb ik m’n best gedaan door er, voor de geïnteresseerden, 2 weekjes terug in de tijd twee maal op te wijzen ;)

De bovenstaande screenshots, die alvast eens een ander kijkje opleveren, geven overigens -voor zij die het wensen- lang niet de potentieel ‘meest complexe’ weergave, want als er één file manager uitblinkt in ul-tie-me pimpbaarheid is het wel DOpus Pro! Desnoods om in plaats van te legpuzzelen … een heel winterseizoen te kunnen vullen met tunen naar persoonlijk wensenpallet :z

[Reactie gewijzigd door 1DMKIIN op 31 augustus 2022 04:06]