De VS waarschuwde Duitsland ook voor de afhankelijkheid van Russisch gas, hebben ze ook niet naar geluisterd en ondervinden ze nu de problemen van.

Ontopic, het wordt tijd dat we de CCP gaan zien voor wat het is, een dictatoriale partij met wereld dominantie ambities.

En ja, de VS zijn ook niet heilig, verre van. Maar de waarden daar liggen nu eenmaal dichterbij de onze.

Waarom zouden we een land blijven sponsoren met het kopen van apparatuur als ze onze bedrijven verplichten een deel van hun aandelen in Chinese handen te geven als ze de markt willen betreden, regels rondom patenten etc gaan we het maar helemaal niet over hebben.

In het begin was china handig om goedkoop te produceren, maar zoals gebruikelijk zijn we als westen hierin weer doorgeschoten en hebben we een monster gecreƫerd, onze eigen mensen die geschikt zijn voor dit soort productie werk zitten momenteel in de bijstand, doodzonde.

Het enige voordeel wat we zouden kunnen hebben is stoppen met Chinese producten kopen, dan is het snel over met de CCP, want we hebben recent kunnen zien dat het volk duidelijk een andere mening heeft.

Maar Duitsland weigert hieraan mee te werken en verlengt daarmee onnodig de tijd tot dat daar de revolutie eindelijk losbreekt. Niet heel slim van onze buren.