PlayStation-game God of War Ragnarök is op zeven dagen tijd meer dan 5,1 miljoen keer over de toonbank gegaan. Hiermee is de game volgens Sony de snelst verkopende first-party game uit de geschiedenis van PlayStation.

Het spel is volgens een topman van PlayStation Studios ook de snelst verkopende PlayStation Studios-game ooit. De verkoopcijfers slaan volgens Sony op de periode van 9 november tot en met 13 november 2022 en omvatten de verkoop van de game op zowel PlayStation 4 als Playstation 5. Hoeveel exemplaren van de game op elk van deze consoles zijn verkocht, heeft Sony niet meegedeeld. Het is ook onduidelijk wat de verhouding van de digitale en analoge verkoop is.

Het is niet de eerste keer dat Sony first-party games die het goed doen aan de kassa in de kijker zet. In 2020 kondigde het Japanse bedrijf aan dat The Last of Us Part II na drie dagen al meer dan 4 miljoen keer over de toonbank was gegaan. Deze game kwam op 19 juni 2020 exclusief uit voor PlayStation 4. Volgens Sony was The Last of Us toen de snelst verkopende first-party PS4 exclusive.

God of War Ragnarök kwam op 9 november uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5 en is ontwikkeld door Santa Monica Studios. Het is het vervolg op God of War uit 2018. Tweakers schreef een review over de actiegame en loofde enkele keuzes die Santa Monica Studios heeft gemaakt bij de ontwikkeling van de game.