Ik snap wel wat je bedoeld maar zou het niet zo negatief willen zien omdat doorontwikkeling op zich niet verkeerd is. Punt is wel dat ik ook best veel vraagtekens zet bij sommige door-ontwikkelingen en men daarin wel wat te vaak in doorschiet. Alleen moet je niet vergeten dat het ook deels een kwestie van vraag en aanbod is.

Kan goed zijn dat er dus wel blijkbaar vraag naar is naar een text-to-image tool zeker als je ziet hoevelen er smiley’s gebruiken. Zelfs ik betrap mij er de laatste tijd op dat ik wel eens een smiley gebruik maar dan meer uit gemakzucht. Zoals b.v. in plaats van oke dat is goed dan een duimpjes smiley te gebruiken. Zo kan ook soms wel een tekening meer uitdrukken dan alleen puur tekst.

Maar ja, evenzogoed, voor mij persoonlijk ben ik al lang blij met gewoon een toetsenboardje met letters, cijfers en wat speciale tekens. Voor de rest hoef ik er niets extra’s bij, integendeel, voorspellende tekst staat bij mij al standaard uit. Eer je dan het goede woord hebt of dat je weer net het verkeerde woord hebt en moet gaan corrigeren, heb ik ook al de tekst gewoon ingetypt.