Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik zie liever een evolutie in games die zowel grafisch als technisch vooruit gaan. Als dat betekent dat ik bepaalde games dan op 30fps moet spelen, dan prima. 60+ fps is bij mij alleen belangrijk bij fast paced games als multiplayer shooters. In een spel als Assassins Creed of deze Gotham zal het mij eerlijk een worst zijn.

Dat jij geen (grof) geld uit wil geven voor een high-end videokaart en dus voor 500 euro een console koopt is dan ook jouw eigen keuze en als je daar niet tevreden mee bent denk ik dat je iets hebt om over na te denken. Consoles zijn nou eenmaal niet voor performance gaming, dus ik vraag me een beetje af waarom je dan ook zo verrast klinkt.

Wat ik vooral bijzonder vind is dat jij je mening als feit probeert te verkondigen. 1080p60 is voor jou misschien cruciaal, maar voor mij niet. Ja, 60+ fps is fijner, maar voor een apparaat van ~500 euro weet ik ook dat ik niet altijd alles kan verwachten en dat vind ik ook wel best. Anders had ik wel doorgespaard en een PC gekocht die dat wel kan.

Begrijp me niet verkeerd, jij hebt alle recht om een mening te hebben en die te verkondigen, maar je bent wel in een absolute minderheid qua console gamers als ik af ga op iedereen in mijn omgeving die een console heeft. Natuurlijk wel een beetje N=1, maar de meeste mensen die ik ken met een console maakt het geen hol uit als ze op 30fps moeten gamen.