Ben bang dat niet zo simpel is. Als we er echt zo over zouden denken of gaan denken dan zou sex gewoon ophouden met bestaan.

Sexueel aangetrokken voelen tot een ander is een oer instinkt, zonder en we kunnen misschien wel ophouden met bestaan. Verder heeft het nog tal van functies zoals plezier en relatie onderhoud.

Wat we volgens jou allemaal maar moeten worden is asexueel. Maar dat is helemaal niet het probleem van dit verhaal.

Ik denk eerder dat we steeds meer, steeds normaler gaan vinden en daar mee de lat blijven verleggen. Het moet gekker, vaker, makelijker.

Er zijn bijna geen taboes die gek meer meer zijn. En daar is op zich zelf niks mis mee. Alleen we kunnen ook te veel prijs geven.

Sociaal media heeft ons erg kwetsbaar gemaakt alleen meeste mensen heb dat nog niet in de gaten. Het heeft wr voor gezorgd dat mensen alles van een andere willen weten maar ook exploite. Langzaam beginnen we dat te leren door middel van op ons snufferd te gaan. Zoals mensen bijvoorbeeld hun geld kwijt raken door middel van social media achterhalen van iemand.

Uit eindelijk is sexualiteit niets anders. We kunnen hoog en laag spring victim blaming is fout. Maar als ik me auto sleutels buiten op tafel laat liggen dan help ik mee aan me eigen auto gejat worden. En nee dat geeft geen recht dat dan een ander me auto jat maar ik draag er wel een groot deel verandwoordelijkheid voor, alleen dat lijken we steeds vaker niet zelf willen nemen.

Moraal van het verhaal. Als je het doe ken de consequenties en als je die niet kan overzien of je wil het echt niet dat het gebeurd doe het dan gewoon niet.