Als jij dit probleem hebt met draadloze apparatuur heb je inderdaad brakke apparatuur of je doet er dingen mee waar ‘t niet voor gemaakt is. Of je wifi signaal is zo sterk dat je de hele stad van jouw WiFi wilt laten genieten.

Mijn huis staat vol met draadloze speakers die draadloos met mijn tv werken, een capabel en overal goed WiFi netwerk. Sommige speakers staan als stereoset samen en sommige zijn draadloos met mijn soundbar verbonden, zoals mijn subwoofer en achterspeakers. Nooit last van wegvallende verbindingen of andere gekkigheid. Zelfs 7.1, Atmos enzovoorts gaat draadloos van de TV naar de geluidsopstelling of tijdelijk naar andere kamers als het moet, nooit problemen mee.

Korte afstand draadloze verbindingen zouden van WiFi geen last moeten hebben, tenzij je een AP er bovenop zet, maar dan ben je natuurlijk niet handig bezig.

Ik heb ook niet met één systeem ervaring, maar met meerdere. Zowel DTS Play-Fi die sinds 2022 eindelijk echt volwassen is geworden en Yamaha Musiccast. Met geen van de systemen ooit gezeur gehad met wifi/signaal.

Mensen hebben zelfs interferentie van 5G op de coax kabel. Je moet daar speciale coax kabels voor kopen die de 5G straling bijhouden. Hoe denk je dat het werkt met andere apparatuur die allemaal op diezelfde frequentie zitten?

Dat is een heel andere frequentie en gebruikt compleet andere technieken, totaal niet te vergelijken.

[Reactie gewijzigd door fapkonijntje op 27 december 2022 19:59]