Vraag me af of dit waar is ;) de meeste hebben het verwacht ik gezien bij philips tv’s en aangezien bijna niemand met settings speelt,op de tweakers na, gok ik dat de meeste mensen het gewoon gezien hebben zoals het hoort. Dat je er aan kan wennen heb ik zelf ervaren bij oa mijn ouders, maar of je het fijn en een toegevoegde waarde vind is erg persoonlijk. Ik vindt het net als poster lelijk en afleidend, maar ik kijk dan ook vaak in behoorlijk donkere setting (muv als ik erg moe ben of koppijn oid). Ik kijk liever geen tv overdag, echt funest voor mijn ogen/concentratie door turen naar slecht zichtbare details(vooral bij gamen). Ik kan me voorstellen dat als het bij jou andersom werkt je liever wel zoiets hebt.
Vind het over het algemeen ook erg onnatuurlijk over komen, als je in het stadium zit licht het dak en de lucht toch ook niet groen op :P dan heb ik liever zwart of wit waardoor ik kan focussen op beeld en omgeving kan negeren. Geeft hoger contrast en dat schijnt een van de meest belangrijke dingen te zijn voor wat men mooi beeld vindt ;)
Maar gelukkig zijn we allemaal anders. Doe mij maar goede game functies, volledige resolutie, hoog contrast etc. merk A, kunnen andere weer merk B met omgevingslicht, of merk C met extra levendige kleuren, of merk D met super natuurlijke kleuren voor hoge prijs, of merk E voor beste motion en beeld voor extreme prijs, of merk F wat mindere kwaliteit voor een prikkie, of de knutselaars die zelf de beste functies bij elkaar prutsen ;)

[Reactie gewijzigd door andries98 op 12 februari 2023 18:07]