En wanneer heb ik dit nodig? 0,nooit niet. Maar je betaalt er wel voor uiteindelijk.

Dan mag ik voor jou oprecht hopen dat jij nooit in een situatie terecht komt waar je dit toch wel echt eens nodig zou hebben. Al zouden we er maar één leven mee redden, dan is het dat waard.

Verder zijn er mensen die geen selfiecamera “nodig” hebben. Pech voor diegene die deze wel willen gebruiken want, volgens dezelfde redenering, mag dit er dus niet opzitten want er is iemand ergens ter wereld die dit toch niet wilt hebben, “want je betaalt er wel voor”.

Iemand die serieus expedities doet buiten gsm bereik heeft toch allang een inreach of sat phone. Die gaat echt niet zn leven laten afhangen van een iPhone met een accuduur van krap een dag.

Ja en iemand die serieus fotograaf is, heeft allang professionele camera’s. Volgens diezelfde redenering hebben camera’s op telefoons dus ook geen bestaansrecht volgens jou? 🧐

Vind het erg kortzichtig om dit af te breken omdat jij er geen nood aan hebt of in ziet. Het zit er in en als iemand het nodig heeft, kan hij dat gebruiken. Heb je het niet nodig? Dan heb ik goed nieuws voor jou want je bent niet verplicht om het te gebruiken. Je mag het dus negeren en het kost jou niets ;)

[Reactie gewijzigd door MrAndy9797 op 16 november 2022 00:45]